Turite klausimų? Paskambinkite mums telefonu: +370 655 59 296

2014 metų apžvalga

2014 12 05

Metų sandūroje mes sveriame ir peržiūrime vertybes, darbus, nuomones, lyg grūdus aruoduose, tarsi norėdami numatyti ateinančių metų derlių….

2014 metai jau eina į pabaigą, tad norime pasidžiaugti šiais metais nuveiktais darbais.

Pirmiausia norėtume pasveikinti visus naujus šių metų Buhalterius profesionalus, tai:

Džiugu, kad Jums šiais metais pavyko gauti Buhalterio profesionalo pažymėjimą. Linkime ir toliau tobulintis ir gilinti savo žinias, nes žinių niekada nebus per daug!

Taip pat mūsų didžiausi sveikinimai:

Jie taip pat šiemet išlaikė visus egzaminus Asociacijoje, o iki Buhalterio profesionalo pažymėjimo pritrūko tik Informatikos žinių patikrinimo. Tikimės greitu laiku ir Jums įteikti Buhalterio profesionalo pažymėjimus!

Taip pat norime pasidžiaugti, kad mūsų nariai buhalteriai šiemet sėkmingai baigė tęstinius mokymus, kuriuos organizavo Vilniaus kooperacijos kolegija ir Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacija. Tai buvo 120-ties valandų trukmės nemokami mokymai. Džiaugiamės šiuo projektu ir tikimės, kad tokių projektų bus dar ne vienas.

Šiemet Alytuje mūsų lektoriai turėjo progą sudalyvauti projekte, kurį organizavo Alytaus krašto verslininkų asociacija ir  daugiau nei 20-čiai Alytaus buhalterinės apskaitos specialistų pravesti 118 val. trukmės mokymus, po kurių buhalteriai laikė egzaminus Buhalterio profesionalo vardui gauti.

Sulaukėme ir svečių iš Latvijos. Kartu su Latvijos buhalterių asociacijos atstovais turėjome progą pasikalbėti apie Latvijos mokesčius. Diskusijoje galėjo dalyvauti ir mūsų nariai bei pasidomėti, kas pasikeitė Latvijoje įvedus Eurą.

Kartu su Ūkio ministerija organizavome konferenciją „Mažųjų bendrijų veikla Lietuvoje – kliūtys kelyje“, kurios metu aptarėme problemas, su kuriomis susiduria Mažosios bendrijos.

Pasipildė ir mūsų partnerių gretos. Dabar bendradarbiaujame su Vilniaus universiteto tarptautine verslo mokykla, Mykolo  Romerio universiteto ekonomikos ir finansų valdymo fakultetu, taip pat mūsų partneriai yra UAB „Talentų namai“, VšĮ „Žmogaus studijų centras“  bei Kasos aparatų gamintojų, importuotojų ir aptarnavimo įmonių asociacija. Tikimės, kad naujos bendradarbiavimo galimybės suteiks mums daugiau galimybių plėtoti savo veiklą.

Negalime pamiršti paminėti ir linksmų akimirkų – Buhalterių dienos šventės Europos parke, kurios metu dalyvavome ekskursijoje ir klausėmės Larisos Kalpokaitės koncerto.

Tikimės, kad ir kitais 2015- tais metais būsite su mumis, tęsite narystę mūsų Asociacijoje ar tapsite mūsų naujaisiais nariais ir galėsime dar daugiau pasiekti kartu.

Gražios Jums metų pabaigos!

Lietuvos buhalterių ir auditorių asociacija

Prisijunkite prie mūsų Facebook!

Mano VMI

VMI įmonėms

Reklama

„AAM aktualijos“